Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MAJČINSKA BORBA

Treba našu pomoć: Korčulanka Mirela u petom je mjesecu trudnoće i bori se s teškim oblikom karcinoma

Trudnica, ilustracija (FOTO: Profimedia/Ilustracija)
Trudnica, ilustracija (FOTO: Profimedia/Ilustracija)
Mirela Šolić Surjan s Korčule ima teški oblik karcinoma. U isto vrijeme je u petom mjesecu trudnoće. Mirela je hrabra, ali treba našu pomoć.

Mirela Šolić Surjan boluje od invazivne vrste tumora dojke i limfa. U isto vrijeme bori se za svoje dijete jer je u petom mjesecu trudnoće. Njezina prijateljica objavila je emotivnu objavu na Facebooku i prenijela Mirelin opis situacije. 

Pročitajte i ovo Brza brodica pomorske medicinske službe "impresivna brzina" Nova brodica pomorske medicinske službe u roku od sat vremena prevezla trudnicu s Raba u Rijeku Baby boom u Zagorju, ilustracija 18 beba u tjedan dana Baby boom u Zagorju: "Bila je plodna godina, malo smo se svi potrudili"

"Moja dijagnoza je rak dojke i aksile (limfe). Odstranjeno mi je 10 limfnih čvorova, od kojih su zahvaćene četiri limfe, od toga su dvije metastazirale. Nažalost, ne znamo točno gdje jer se pretrage ne mogu obaviti zbog trudnoće. Sljedeća terapija su četiri kemoterapije svaka tri tjedna dok se ne porodim, nakon toga ide skidanje druge dojke s kemoterapijama i zračenjima", prenijela je Mirelina prijateljica.

Nakon emotivne objave Mirela je riješila svoj problem u vezi s pronalaskom stana u Zagrebu, međutim dosadašnje liječenje i putovanja financijski su iscrpili Mirelu i njezinu obitelj pa se i dalje prikuplja novac.

Ako želite pomoći, novac možete uplatiti na račun:

IBAN: HR6523400093211923393
PBZ
Na ime: Mirela Surjan

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene