Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vozilo je probilo stakleni zid i zamalo se zaletjelo u duty free shop.


U Zagrebačkoj zračnoj luci Pleso  jutros se dogodio nesvakidašnji incident. Naime, vozilo za prijevoz prtljage, tzv. traktor uletjelo je u čekaonicu gdje putnici borave prije ukrcaja na avion.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Pogledajte kako će izgledati nova Zračna luka u Zagrebu Slika nije dostupna Pleso – prvi hrvatski aerodrom gdje putnike više ne pregledavaju zaštitari

Traktor je probio stakleni zid i skoro se zaletio u duty free shop.

Nezgoda se, kako su izvijestili iz Zračne luke, dogodila u 7.35 sati u prostoru dijela čekaonice za međunarodne odlaske, između izlaza 18 i 19.

'Djelatnik prihvata i otpreme zrakoplova, vozeći traktor s praznim kolicima za prijevoz prtljage, izgubio je svijest. Uslijed toga traktor je probio staklenu stijenu i prednjim dijelom ušao u prostor čekaonice', navode u Zračnoj luci. 

 

Pleso – prvi hrvatski aerodrom gdje putnike više ne pregledavaju zaštitari

ističu da nitko od putnika koji su u tom trenutku bili u čekaonici nije ozlijeđen. Vozač također nije zadobio ozljede, a nakon nezgode odvezen je vozilom hitne pomoći u aerodromsku ambulantu na pregled.

Sanacija prostora čekaonice je u tijeku, a promet u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb odvija se, kažu na Plesu, normalno.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook