Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnji incident

FOTO Traktor za prijevoz prtljage izazvao 'kaos' na Plesu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozilo je probilo stakleni zid i zamalo se zaletjelo u duty free shop.

U Zagrebačkoj zračnoj luci Pleso  jutros se dogodio nesvakidašnji incident. Naime, vozilo za prijevoz prtljage, tzv. traktor uletjelo je u čekaonicu gdje putnici borave prije ukrcaja na avion.

Pročitajte i ovo Zrakoplovi Lufthanse "Žao nam je" Velika europska aviokompanija ide u štrajk, otkazani letovi 200 tisuća putnika Ilustracija Golemi fijasko "Zbog njega će se kotrljati glave!" Amerikanci ljuti na britansko osiguranje na aerodromima: Sitni kriminalac pokazao golemi propust, a sada je u bijegu

Traktor je probio stakleni zid i skoro se zaletio u duty free shop.

Nezgoda se, kako su izvijestili iz Zračne luke, dogodila u 7.35 sati u prostoru dijela čekaonice za međunarodne odlaske, između izlaza 18 i 19.

'Djelatnik prihvata i otpreme zrakoplova, vozeći traktor s praznim kolicima za prijevoz prtljage, izgubio je svijest. Uslijed toga traktor je probio staklenu stijenu i prednjim dijelom ušao u prostor čekaonice', navode u Zračnoj luci. 

 

Pleso – prvi hrvatski aerodrom gdje putnike više ne pregledavaju zaštitari

ističu da nitko od putnika koji su u tom trenutku bili u čekaonici nije ozlijeđen. Vozač također nije zadobio ozljede, a nakon nezgode odvezen je vozilom hitne pomoći u aerodromsku ambulantu na pregled.

Sanacija prostora čekaonice je u tijeku, a promet u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb odvija se, kažu na Plesu, normalno.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene