Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jako jugo

Trajekt uništio lučko svjetlo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom isplovljavanja iz luke Tkon na Pašmanu jučer oko 17 sati trajekt 'Kijevo' brodara Jadrolinije ukrcajno-iskrcajnom rampom zapeo je za lučko svjetlo na gatu koje je puklo i potom završilo u moru.

Nitko od 42 putnika koji su se nalazili na trajektu nije ozlijeđen, niti je došlo do oštećenja 12 vozila koji su se prevozili na trajektu. Na brodu je, naime, bilo 11 osobnih vozila i kamion nosivosti do 10 tona.

Pročitajte i ovo Trajekt Jadrolinije u splitskoj luci Pismo vrhu kompanje Sindikat Jadrolinije traži ostavku predsjednika Uprave: ''Znao je da brod Oliver nije spreman'' Na trajektu Faros zaglavila se rampa Linija Stari Grad-Split VIDEO Lupali da otvore zaglavljenu rampu na trajektu: "Totalni je promašaj"

Inspektor zadarske Lučke kapetanije obavio je očevid te utvrdio da nema oštećenja trupa broda i rampe, kao ni onečišćenja morskog okoliša, pa je 'Kijevo' nakon nezgode nastavio prometovanje na redovnoj liniji.

Mogući uzrok nezgode je jako jugo koje je puhalo na tom području te zanijelo brod prilikom manevra okretanja u luci, obavijestili su iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene