Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Beba je dobro

Tragedija u zagrebačkom rodilištu: Preminula rodilja, bolnica pokrenula istragu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U zagrebačkoj Klinici za ginekologiju i porodništvo Kliničke bolnice "Sveti Duh" u utorak je preminula rodilja iz okolice Zagreba.

Smrt rodilje potvrdili su iz zagrebačke bolnice Sv. Duh, koja je zbog ovog događaja pokrenula postupak unutarnjeg nadzora.

"Nažalost, točna je informacija da je u Klinici za ginekologiju i porodništvo Kliničke bolnice Sveti Duh ovog tjedna preminula rodilja. Bolnica je zbog ovog neželjenog i neočekivanog događaja pokrenula postupak unutarnjeg nadzora, kako bi se ispitale sve okolnosti", odgovorili su nam iz bolnice. 

"Tijelo pokojnice upućeno je na obdukciju na Zavod za sudsku medicinu, radi utvrđivanja točnog uzroka smrti. Novorođenče je dobro i ovih će dana biti otpušteno iz bolnice. Obitelji preminule pacijentice je, u ime bolnice, izražena iskrena sućut", stoji u odgovoru bolnice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Komentar Danke Derifaj "Muka mi je, već tri sata skupljam snagu da odgovorim ženi..."

Pročitajte i ovo Željko Šarić borba za skrbništvo Sudac Vrhovnog suda o Severininu slučaju: "Primarni uzrok konflikta lojalnosti i ostalih frustracija djeteta nije sudski postupak, već loši odnosi roditelja"

Rodilja je kako neslužbeno doznajemo preminula zbog plućne embolije uzrokovane trombom, koju nije bilo moguće na bilo koji način izbjeći.

Točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije, a u bolnici je pokrenut unutarnji nadozor što je uobičajeni postupak u ovakvim slučajevima, potvrdila je voditeljice ureda ravnatelja Snježana Foschio Bartol. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene