Hitna pomoć nije mogla pomoći unesrećenome (Foto: Pixsell)
Hitna pomoć nije mogla pomoći unesrećenome (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Prilikom istovara teških strojeva s kamiona, nesretnog muškarca zdrobio. Muškarac je pokušavao namjestiti valjak koji se dislocirao, prilikom čega ga je zbog neravnoteže stroj zdrobio te je zbog težine stroja muškarac preminuo na licu mjesta.


Policija je u petak oko 15,15 sati zaprimila dojavu da je na Šijanskoj cesti u Puli smrtno stradao muškarac.

Vezani članci Automobilom uništio cijelu tramvajsku stanicu u Branimirovoj ulici - 4 Krš i lom u Branimirovoj: Automobilom se zaletio u tramvajsku stanicu, vozač prevezen u bolnicu Policija, ilustracija Teška nesreća kod Nove Gradiške: U sudaru auta i vojnog kamiona preminuo vozač, dva vojnika ozlijeđena

Nesreća se dogodila oko 15 sati kada je 55-godišnjak unutar radionice zajedno s nekoliko osoba, pomoću dizalice, stroj tzv. savijačicu spustio do praga ulaznih vrata radionice, a zatim su pomoću valjaka gurali stroj uz zid radionice. U jednom trenutku 55-godišnjak se sagnuo te polugom pokušao namjestiti valjak koji je kliznuo van donjeg dijela stroja, te je stroj zbog težine pao na njega.

Tijelo preminulog je po nalogu nadležne državne odvjetnice prevezeno na Odjel patologije OB Pula radi obavljanja obdukcije.

Nakon dojave o nesreći, na teren su upućeni su vatrogasci i hitna medicinska pomoć, no 55-godišnjaku se više nije moglo pomoći, javlja PU Istarska.