Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S njim bila i djevojka

Tragedija u Podstrani: Mladića usmrtila munja dok se kupao u moru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Podstrani se dogodio smrtni slučaj, tragedija je pogodila par koji se kupao u moru za vrijeme oluje. Djevojka je ostala naozljeđena no munja je ubila mladića koji se kupao u moru.

Uslijed grmljavinskog nevremena koje je pogodilo područje Podstrane iza 18 sati, život je izgubio mlađi muškarac koji se u vrijeme oluje kupao u moru. Tragedija se dogodila na plaži u Mutograsu, prenosi Dalmacija Danas.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krvava svađa VIDEO U pucnjavi u Sarajevu ubijen 19-godišnjak, napadač preko odvjetnika poručio da se želi predati Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

Svjedoci događaja prenose da se radi se 25-godišnjem Sarajliji koji je došao ljetovati u Dalmaciju i koji se u vrijeme nevremena kupao u moru.

“Munja je udarila u moru, čula sam krik i tada sam shvatila da se dogodila tragedija. Iako je cura bila do njega, ona nije stradala, i počela ga je izvlačiti iz mora. Spašavanju se odmah priključilo dosta ljudi, ali nažalost, nesretnom mladiću nije bilo spasa” – rekla je mještanka Mutograsa.

U Mutogras je ubrzo stigao tim Hitne medicinske pomoći. Od lokalnog stanovništva doznajemo da oni ne pamte ovakvu tragediju na njihovom području. Ovaj slučaj je opomena svima da se za vrijeme nevremena smjeste na sigurno. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene