Hitna pomoć i policija tijekom intervencije (Foto: Arhiva/Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Hitna pomoć i policija tijekom intervencije (Foto: Arhiva/Dusko Jaramaz/PIXSELL) Foto: Arhiva/Dusko Jaramaz/PIXSELL

U Podstrani se dogodio smrtni slučaj, tragedija je pogodila par koji se kupao u moru za vrijeme oluje. Djevojka je ostala naozljeđena no munja je ubila mladića koji se kupao u moru.


Uslijed grmljavinskog nevremena koje je pogodilo područje Podstrane iza 18 sati, život je izgubio mlađi muškarac koji se u vrijeme oluje kupao u moru. Tragedija se dogodila na plaži u Mutograsu, prenosi Dalmacija Danas.

Vezani članci Policija u šumi, ilustracija Nije mu bilo spasa: Traktorom sletio u odvodni kanal, udario u stablo i betonski stup pa ispao iz kabine Na Kavkazu preminulo najmanje petero planinara Stradali u mećavi: 19 planinara zahvatila snježna oluja, petero ih poginulo, žena umrla vodiču na rukama

Svjedoci događaja prenose da se radi se 25-godišnjem Sarajliji koji je došao ljetovati u Dalmaciju i koji se u vrijeme nevremena kupao u moru.

“Munja je udarila u moru, čula sam krik i tada sam shvatila da se dogodila tragedija. Iako je cura bila do njega, ona nije stradala, i počela ga je izvlačiti iz mora. Spašavanju se odmah priključilo dosta ljudi, ali nažalost, nesretnom mladiću nije bilo spasa” – rekla je mještanka Mutograsa.

U Mutogras je ubrzo stigao tim Hitne medicinske pomoći. Od lokalnog stanovništva doznajemo da oni ne pamte ovakvu tragediju na njihovom području. Ovaj slučaj je opomena svima da se za vrijeme nevremena smjeste na sigurno.