Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Toše i grudi Celzijus najčitaniji u 2007.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je u listopadu u Novoj Gradiški tragično preminuo popularni makedonski pjevač Toše Proeski, mnogi su u nevjerici čitali o tom strašnom događaju.

Već treću godinu za redom informativni program Nove TV priprema rado gledan pregled godine. <b>Četvrtak, 27. prosinac, u 21:30h</b>. Urednik emisije Branimir Felger i cijela redakcija na zanimljiv će nas način prisjetiti godine na izmaku u emisiji '2007: potresi, skandali, emocije'. <a href="http://dnevnik.hr/bin/simple.php?name=novafr&page=http://www.novatv.hr/j/serija.aspx?id=21085" target="_blank">Iscrpnije</a>... No televizijske snimke i fotografije koje je Dnevnik.hr prvi objavio, pokazale su da je nemili događaj ipak istinit. Toše nas je zauvijek napustio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 2007. najtoplija do sada Slika nije dostupna New York spreman za doček 2007.

Upravo su tekstovi o Toši, u godini na izmaku, bili uvjerljivo i daleko najčitaniji (i najgledaniji) na našem video news portalu Dnevnik.hr.

Prednost Interneta u odnosu na ostale medije je sto se svaki klik može pratiti te je pravo ogledalo što čitateljstvo najviše privlači. U zagradi pokraj naslova su brojke ljudi koji su pogledali video zapise događaja.

>> Poginuo Toše Proeski (624.644 gledanja)

>> Posljednji ispraćaj Toše Proeskog (392.737)

>> Zadnji intervju s Tošom Proeskim (154.523)

Iako se 'tragedija' koju je doživjela Nives Celzijus ne može usporediti s automobilskom nesrećom Toše Proeskog, priča o njezinim grudima, po čitanosti je bila iza Toše.

>> Nives Celzijus ispale grudi (169.051)

Kako je skidanje uvijek 'in', ono Mamićevo pogotovo nije prošlo neopaženo. Okupljenom mnoštvu na Plesu, nakon  pobjede nad Ajaxom u Amsterdamu,  u kojoj je Dinamo pobjedio Ajax s 3:2, Mamić je prisutnima odlučio pokazati što se krije ispod njegove odjeće.

>> Mamićev striptiz u zračnoj luci (118.228)

Osim čašćenja navijača, nije zaboravio ni novinare. Njima je poručio kratko i jasno: 'Nabijem vas…'

>> Mamić novinarima: 'Nabijem vas na ku...'  (75.630)

Voditeljica švedske televizije TV4 Plus, Eva Nazemson, nije iznenadila samo Šveđane, već i gledatelje diljem svijeta kada je internetom počela kolati snimka koja pokazuje kako se pomiču 'granice profesionalnog voditeljskog standarda'. Naime, Eva je nakon povraćanja u eteru, emisiju uživo nastavila voditi.

>> TV voditeljica povratila u eteru (106.538)

Zdušno ste čitali i priču našeg novinara Ivana Žade koja je objavljena u emisiji Nove TV 'Provjereno'.

Nakon što se na internetu pretvarao da je 13-godišnja djevojčica, namamio je muškarca u 'njezin' stan. Poslije smo otkrili da je ista osoba zlostavljala i otela vlastito dijete. Nakon što smo objavili priču, muškarac je završio na policiji. 

>> U klopku uhvaćen predator djevojčica (105.017)

Ove godine njemačka manekenka Heidi Klum je cijelom svijetu odlučila pokazati kako se za vrijeme snimanja reklame za donje rublje igra sa svojim grudima Hansom i Fraznom.

>> Video: Heidi Klum se poigrala s grudima (78.835)

Ni naša manekenka Vanja Rupena nije propustila skinuti se i svojim plesnim umijećem razveseliti Talijane u showu 'Ciao Darwin' na Canalu 5. Sudeći po čitanosti, rasplesana Vanja nije razveselila samo Talijane.

>> Vanja Rupena polugola na Canale 5 (75.057)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene