Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan planeta zemlje

Noršićka Plešivica očišćena od auto olupina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekološki tim očistio je noršićku Plešivicu od auto olupina.

Učitelji područne škole u Noršić selu i svih 13 učenika  u suradnji s udrugom ‘Zelene stope’ sudjelovali su danas u akciji čišćenja na Noršičkoj Plešivici, čime su obilježili Dan planeta zemlje.

Pročitajte i ovo Autobusna nesreća, ilustracija U samo dva dana Nova autobusna nesreća u Njemačkoj: Ozlijeđeni deseci učenika Slika nije dostupna Ukrasile ga pahulje GRAD KAO S RAZGLEDNICE Prepoznajete li ga pod snijegom?

Stari Fiat 500 koji je na vrhu Noršičke Plešivice ostavljen već najmanje 10 godina od strane neodgovornih vlasnika zajedničkim je snagama  iz šume i uz pomoć komunalnog poduzeća Samobor utovaren na kamion

Bandić u lovu na 'krntije'!

Ovo ‘krivo parkirano vozilo’ svi zajedno su spustili u reciklažno dvorište.

Cilj ove akcije bio je podići svijest o važnosti zaštite okoliša i promovirati prirodne ljepote kojima obiluju svi dijelovi Hrvatske. Zato smo i nakon akcije simbolično ostavili žig s natpisom 'Na Noršičkoj Plešivici mijenjamo stvari iz crnog u zeleno' u planinarskoj kutiji sa žigovima.

 

Noršićka Plešivica je zaobljen travnati vrh na zapadnom rubu Samoborskoga gorja.

 

Zahvaljujući svom izdvojenom položaju i livadi na vrhu, izvanredan je vidikovac, zbog čega nam je cilj što prije omogućiti svima, a prvenstveno djeci iz okolice, da se sigurno igraju na tom dijelu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene