Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo prodajno mjesto

Tommy je otvorio svoje novo prodajno mjesto u Puli

PR
PR Foto: PR
Danas 09. prosinca 2021. trgovački lanac Tommy je otvorio svoje novo prodajno mjesto, maximarket u Puli, na adresi Koparska 64.

Maximarket je suvremeno i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine i vrhunsku uslugu, uz standardno konkurentne cijene po kojima je Tommy prepoznat kod hrvatskih potrošača.

Površina korisnog prostora maximarketa je 1.000 metara četvornih, a ponudu ovoga prodajnog mjesta karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, pri čemu je nužno istaknuti ponudu mesnice, voća i povrća i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

PR PR Foto: PR

U maximarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja. I u ovoj prodavaonici, kao i u cijeloj prodajnoj mreži Tommy-ja nudi se niz dodatnih usluga i pogodnosti za kupce.

PR PR Foto: PR

Novi maximarket je prvi Tommy u gradu Puli i projekt čija realizacija potvrđuje usmjerenost naše kompanije ka kontinuiranom razvoju poslovanja i dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji. Ovom prigodom zaposlili smo novih 20 radnika, što je posebno važno u ovim specifičnim gospodarskim okolnostima kada je svako novootvoreno radno mjesto od iznimnog značaja.

PR PR Foto: PR

Prigodom otvaranja maximarketa Pula, Tommy je kao društveno odgovorna tvrtka donirao financijska sredstva Centru za rehabilitaciju Veruda Pula, kako bi potpomogli djelovanje te institucije kao dijela lokalne zajednice. Ovo je 3. prodajno mjesto Tommy-ja u Istarskoj županiji, a u poslovnim planovima je i daljnji razvoj prodajne mreže na tom području.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene