Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zbogom, most...

Panenić se oprostio od Mosta: ''Što je bilo, bilo je. Želim im što manje rastanaka u daljnjem radu!''

Predsjednik Mosta Božo Petrov i Tomislav Panenić, saborski zastupnik iste stranke, optužili Vladu da Inu želi u potpunosti prepustiti MOL-u, 09.08.2018. (Foto: Dnevnik.hr)
Predsjednik Mosta Božo Petrov i Tomislav Panenić, saborski zastupnik iste stranke, optužili Vladu da Inu želi u potpunosti prepustiti MOL-u, 09.08.2018. (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Nakon što je isključen iz saborskog Kluba Mosta, Tomislav Panenić se na svom profilu na Facebooku oprostio od te stranke u kojoj je proveo nešto više od četiri godine.

Tomislav Panenić, bivši ministar gospodarstva i sada bivši saborski zastupnika u klubu Mosta, objavio je u srijedu da će se kandidirati na predsjedničkim izborima kao nezavisni kandidat. Nakon toga je isključen iz saborskog Kluba Mosta.

Pročitajte i ovo Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti" Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi

Na Facebooku se sada Panenić oprostio od te stranke. ''Kada ne bih rekao da je bilo sjajnih trenutaka u kojima sam se našao i sjajnih ljudi s kojima sam radio, bilo bi to krajnje nekorektno s moje strane. I zato svim tim ljudima poručujem – hvala!'', napisao je Panenić. Dodao je i da Mostu želi puno uspjeha u daljnjem radu, uz što manje rastanaka.

Podsjetimo, Tomislav Panenić u srijedu je objavio da će se kandidirati na predsjedničkim izborima. Rekao je da je tražio potporu Mosta i nije ju dobio, ali da će se bez obzira na to kandidirati na izborima za Predsjednika.  Dodao je da će Most imati svog kandidata i da će "svatko navijati za sebe".

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja izjavio je kako je Tomislav Panenić to učinio samoinicijativno, a njegov potez nazvao je neviđenim, zbog čega je isključen iz saborskog Kluba Mosta. "On je sam izabrao svoj put, put bez Mosta, i ne znam što će mu takva odluka donijeti, no ja mu želim sreću ", poručio je Grmoja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene