Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

"U ovakvim pregovorima uvijek je prisutan stranački interesi i mi ga nastojimo u što većoj mjeri i ostvariti, ali ako postoji osoba bez stranačke iskaznice koja ima bolji životopis, koja ima bolje prethodne rezultate i spremna je provoditi program Vlade, nećemo praviti prepreke za angažman nekog takvog", poručio je Karamarko.


Facebook je postao redovno glasilo šefa HDZ-a i Domoljubne koalicije Tomislava Karamarka, a njegova najnovija objava odgovor je na dosadašnje komentare o odnosima moći u budućoj Vladi na čelu s Tihomirom Oreškovićem.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Milanoviću porasla popularnost? Dobar vic na tmuran dan' Slika nije dostupna Karamarko: HDZ i MOST imaju dovoljno kadrova

HDZ i njegov predsjednik Tomislav Karamarko već su u više navrata isticali da imaju i više nego dovoljno stručnih stranačkih kadrova za popunjavanje ministarskih i dužnosničkih mjesta, a šef HDZ-a novom objavom na Facebooku još jednom ističe kako će spojiti dvije stvari - pronaći najbolje ljude za rad u novoj Vladi i pritom zadovoljiti interese svoje stranke.

Evo što je napisao.

"[ZADOVOLJIT ĆEMO STRANAČKI INTERES I PRONAĆI NAJBOLJE LJUDE] Jako sam zadovoljan suradnjom s mandatarom Oreškovićem i tijekom pregovora s partnerima iz Mosta. Svi smo složni oko toga da moramo pronaći najbolje i najkvalitetnije osobe za ministarska mjesta u Vladi. Uporište za optimizam jest kompromis na koji smo svi spremni. U ovakvim pregovorima uvijek je prisutan stranački interesi i mi ga nastojimo u što većoj mjeri i ostvariti, ali ako postoji osoba bez stranačke iskaznice koja ima bolji životopis, koja ima bolje prethodne rezultate i spremna je provoditi program Vlade, nećemo praviti prepreke za angažman nekog takvog", poručio je Karamarko na Facebooku.

 

[ZADOVOLJIT ĆEMO STRANAČKI INTERES I PRONAĆI NAJBOLJE LJUDE] Jako sam zadovoljan suradnjom s mandatarom Oreškovićem i...

Posted by Tomislav Karamarko on Tuesday, January 12, 2016

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju