Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Dalija Orešković potvrdila je u srijedu ujutro da je prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko poslao zahtjev Povjerenstvu da se ispita eventualno postojanje sukoba interesa.


'Povjerenstvo je zaprimilo jednu prijavu, po Zakonu dužni smo štititi identitet podnositelja prijave. Nakon zaprimljene prijave, zaprimljen je i zahtjev dužnosnika Tomislava Karamarka da se ispita i utvrdi eventualno postojanje sukoba interesa. Zahtjev dužnosnika zaprimljen je nešto prije 17 sati elektronskim putem', potvrdila je reporterki Dnevnika Nove TV Tatjani Krajač, Dalija Orešković, predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

Vezani članci Slika nije dostupna Pokreće se postupak protiv Petrova zbog imenovanja šogora u nadzorne odbore Slika nije dostupna Pokrenut postupak protiv guvernera HNB-a

Na pitanje 'kada možemo očekivati sjednicu?', Dalija Orešković je odgovorila 'nakon što prikupimo potrebne materijalne dokaze, odnosno podatke, očitovanja i dokumentaciju od nadležnih tijela. Nisam sklona najavama datuma no uvažavajući javni interes, o ovom će se predmetu raspravljati u primjerenom roku'.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju