Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šef HDZ-a izazvao je mnoštvo reakcija izjavom da su im u izbornoj noći 'ukradeni mandati'.


Šef HDZ-a i novi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko na Facebooku se osvrnuo na reakcije Zorana Milanovića i Josipa Leke na njegovu izjavu o 'ukradenim mandatima'.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković odbacio Milanovićev prijedlog pa ga nazvao piromanom prerušenim u vatrogasca: "Ovih 11 sigurno nije umrlo od karijesa" Slika nije dostupna 'Mene to kao Hrvata i kao bivšeg premijera uznemirava'

'Veliku pozornost javnosti izazvala je moja izjava o sumnji u lažiranje izbornih rezultata. O tome se, uz Zorana Milanovića očitovao i predsjednik Glavnog odbora SDP-a, Josip Leko. On kaže da takve izjave 'ruše demokratski imidž Hrvatske'!

Nije li čudno da moje izjave i sumnje ruše demokratski legitimitet Hrvatske, ali možebitna krađa ne. Zanimljiv pristup problemu. Ni Milanović se, kao i obično nije osvrnuo na bit moje poruke nego se bavio svojom ulogom u svemiru. Građanski nadzor postoji kod puno manje značajnih procesa i nad manje značajnim institucijama, a potpuni nadzor nad biračkim popisima i prebrojavanje glasova u Hrvatskoj obavljala je tvrtka koja je u vrijeme vladavine SDP-a bila u punom državnom vlasništvu, a u njoj su skoro svi zaposleni članovi te partije. Istražne radnje nisu moj, već posao policije i DORH-a, pa se nadam da će nadležna državna tijela umjesto mene progovoriti o načinu na koji je država došla u potpuno vlasništvo Apisa, o ulozi pojedinih SDP-ovaca u tome, a to će biti samo početak rasvjetljavanja svega sto se događalo u izbornoj noći 8. na 9. studenog 2015.', napisao je Karamarko.

 

[APISOM UPRAVLJA SDP] Veliku pozornost javnosti izazvala je moja izjava o sumnji u lažiranje izbornih rezultata. O tome...

Posted by Tomislav Karamarko on Sunday, January 24, 2016