Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karamarko o Oreškoviću

'Možda je to greška, a možda i nije, možda je mislio na članove HDZ-a'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Karamarko je rekao kako je premijer Tihomir Orešković možda pogriješio kada je pozvao branitelje da predlože i druga imena za novog ministra branitelja.

Na pitanje kako gleda na 'poplavu' kandidata za ministra branitelja potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko kazao je kako je HDZ-ov jedini kandidat za ministra branitelja Milijan Brkić.

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Slika nije dostupna Predložili ga za ministra branitelja Brkić: Imam podršku cijele Domoljubne koalicije i MOST-a

'To je trebalo biti ranije riješeno. Ne znam za gospodina Đuru Glogoškog, naš kandidat je gospodin Milijan Brkić, bio i ostao', kazao je Karamarko.

Premijer Tihomir Orešković je, smatra Karamarko, možda pogriješio kada je pozvao branitelje da predlože i druge kandidate jer se zna da mjesto ministra branitelja u kvoti Domoljubne koalicije.

'Teško mi je to komentirati. Možda je to greška, možda nije. Možda je g. Orešković mislio na članove HDZ-a. Prema tome mi smo zbog situacije koja se stvorila oko g. Brkića inzistirali i inzistiramo da on bude jedini kandidat. Jer ne možemo dopustiti da se njemu radi ono što se radi', kazao je Kramarko. 'Sve kandidate cijenimo i poštujemo kao branitelje i to su naši prijatelji, ali HDZ ima jednog jedinog kandidata i logično je da u Saboru samo za njega dignemo ruku'.

Navode da se premijer Orešković 'oteo kontroli' Karamarko je odbacio.

'Čijoj kontroli? Pa on je predsjednik Vlade', kazao je Karamarko. 'On je jako ugodan i zanimljiv čovjek, vrijedan i dobro surađujemo'.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene