Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nisam zavijao s vukovima'

Jakić predstavio knjigu: Mesić je pokušao izbjeći Busha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekadašnji savjetnik za vanjsku politiku bivšeg predsjednika Mesića, Tomislav Jakić predstavio je knjigu pod naslovom 'Nisam zavijao s vukovima'.

Jakić u knjizi otkriva mnoge pikanterije iz predsjedničkog ureda. Između ostalog, Jakić piše i kako je predsjednik Mesić pokušao izbjeći posjet američkog predsjednika Georga Busha te kako su tadašnji premijer Ivo  Sanader i njegova supruga htjeli preuzeti glavnu ulogu u primanju predsjednika Busha i njegove supruge.

Pročitajte i ovo Isaac Herzog, predsjednik Izraela Otkrio u intervjuu VIDEO Na tijelu mrtvog borca Hamasa pronađena knjiga Mein Kampf: "Proučavao je Hitlerovu ideologiju da mrzi i ubija Židove" Diplomatski pečat - sasvim osobno Tjedan Sveučilišta u Zagrebu "Diplomatski pečat – sasvim osobno": Knjiga koja govori o putu Hrvatske kroz 130 priča diplomata, političara i profesora

'Da supruga premijera bude domaćin supruzi predsjednika Busha u uredu predsjednika, a da predsjednikova supruga bude pristuna osoba', rekao je Jakić. 'Na taj detalj Ured predsjednika je reagirao odgovorom da je gospođa Mesić indisponirana i da neće moći doći i tada je taj zahtjev nestao', dodao je Jakić.

'U Vladi je to bilo tako organizirano da Vlada preuzme najveći dio priprema za dolazak Busha', komentirao je Mesić.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene