Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruke iz Pule

Tomašić: HSP-AS ima svjetonazor za današnju Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborska zastupnica i predsjednica Hrvatske stranke prava 'dr. Ante Starčević' (HSP-AS) Ruža Tomašić danas je u Puli prigodom utemeljenja pulske podružnice svoje stranke poručila kako jedino oni, kao pravaši, u Hrvatskoj imaju izvorni svjetonazor i ideologiju, koja se i danas može provoditi Hrvatskoj.

"Nije pravaš onaj s iskaznicom, nego onaj koji pravaštvo živi mišlju, rječju i djelom, tko je za čovjekoljublje i domoljublje! Želimo dobro ne samo Istri, nego i cijeloj Hrvatskoj", kazala je dodavši kako Istra ne može bez jake Hrvatske, kao što i Hrvatska ne može bez jake Istre.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obrazložila ostavku Tomašić istupila iz HSP-a AS: 'Stranka se pretvorila u nešto što nisam željela' Slika nije dostupna Potpisan sporazum Tomašić i Karamarko potpisali koaliciju u Vukovaru

>> Stanimirović: Ruža je srbofob, a Mamić egocentrik!

Ustvrdivši kako je njezina stranka u Istri nazočna već dvije godine, istaknula je bezuvjetnu potporu kandidatkinji za istarsku županicu svoje stranke Ani Kolić Marković. "Od lijepih govora ne žive ni Istra i Hrvatska, a naši političari su navikli na prekrasne govore, no treba ocijeniti njihova djela. Ako netko 20 godina govori uvijek isto, a ništa od toga nije napravio, ne može se očekivati da će to napraviti u iduće četiri godine", poručila je Tomašić.

Kandidatkinja HSP-AS za istarsku županicu Ana Kolić Marković predstavivši svoj program istaknula je kako joj je cilj smanjiti, kako je rekla "elitističku moć u Istri". "Neću obećati tri tisuće novih radnih mjesta, jer je to nerealno, ali mogu obećati da ću revidirati sve natječaje u sklopu Istarske županije i rad županijskih agencija.

"Želimo dobro građanima Istre, nismo nikakvi crnokušuljaši", zaključila je Kolić Marković. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene