Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nema razloga da ne ode'

Tomašević: Najodgovorniji za kaos u Varšavskoj je Bandić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Zelene akcije Tomislav Tomašević istaknuo je da najodgovornijim za kaos u Varšavskoj ulici smatraju gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i ustvrdio da sada zaista nema nikakvog razloga da gradonačelnik Bandić sam ne ode s gradonačelničke funkcije.

‘Sada zaista nema nikakvog razloga da gradonačelnik Milan Bandić sam ne ode i spasi nas od daljnje paralize u gradu Zagrebu i novih štetnih projekata’, izjavio je Tomašević u telefonskoj izjavi iz policijske postaje u koju je priveden. Podsjetio je da je nekoliko tisuća prosvjednika u nedavim prosvjedima protiv gradnje ulazno-izlazne rampe za garažu u Varšavskoj ulici tražilo ostavku gradonačelnika.

Pročitajte i ovo Hostel Arena Izgubili smještaj Tomašević o građanima koji moraju iseliti iz Hostela Arena: "Gledamo na koje sve moguće načine što više tih ljudi zbrinuti" Slika nije dostupna Zelena akcija 'Politički pritisak gradske vlasti zbog Varšavske'

>> VIDEO Prosvjednici Bernardiću: Sram te bilo, ovo su vaša uhićenja

>> Raukar dobila zabranu prilaska Varšavskoj

Tomašević je ustvrdio da gradonačelnik Bandić više nema nikakvog legitimiteta, te rekao kako se nadaju da će i njihova kaznena prijava protiv štetnog ugovora za gradnju ulazno-izlazne rampe za garažu u Varšavskoj ulici koji je potpisao gradonačelnik Bandić s predsjednikom Uprave Hoto grupe Tomislavom Horvatinčićem biti procesuirana do kraja.

Tomašević je ustvrdio da je Grad Zagreb investitor u Varšavskoj ulici i da je sam sebi izdao dozvole za gradnju ulazno-izlazne rampe za garažu, a ne predsjedniku Uprave Hoto grupe Tomislavu Horvatinčiću. (Hina) 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene