Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivica Todorić oglasio se i po pitanju anonimne prijave koja je poslana DORH-u protiv Martine Dalić i Ante Ramljaka.


''S obzirom na tekst anonimne kaznene prijave koji se danas pojavio u javnosti, decidirano tvrdim da niti ja niti itko od mojih suradnika nije podnio navedenu prijavu niti stoji iza nje. Kao i s ovim blogom, iza svih svojih riječi čvrsto stojim i osobno ih potpisujem. Tako će biti i s nadolazećim kaznenim prijavama'', napisao je Todorić na blogu.

Vezani članci Martina Dalić (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) "Na prvom susretu prije 7,5 godina ekspresno sam naučila da je Todorić gazda" Martina Dalić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Martina Dalić o sastanku s Gazdom: Todorić nam je u lice rekao: "Ja sam odgovoran, ali vi ćete biti krivi"

Podsjetimo, nepotpisana kaznena prijava, koja je upućena glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu, ravnatelju policije Nikoli Milini te brojnim medijima, optužuje Martinu Dalić, potpredsjednicu Vlade i ministricu gospodarstva, Vladina povjerenika za Agrokor Antu Ramljaka, ali i brojne druge osobe, za zločinačko udruženje.

Todorić je danas na blogu također objavio i post o tome kako se rade bilance u kojem je doveo u pitanje računovodstvenu politiku Vladinog povjerenika za Agrokor Ante Ramljaka.