Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jurio i prešao u suprotnu traku

Otkriveno tko je mladić koji je bijesnim mercedesom izazvao strašnu nesreću kod Vrapča u kojoj su poginule dvije žene

Marin Kamenički na primanju predstavnika komercijalnih radiopostaja u Uredu predsjednice 2017. godine (Foto: Ured predsjednice) - 2
Marin Kamenički na primanju predstavnika komercijalnih radiopostaja u Uredu predsjednice 2017. godine (Foto: Ured predsjednice) - 2 Ured predsjednice
Aktualno Galerija +0 Marin Kamenički na primanju predstavnika komercijalnih radiopostaja u Uredu predsjednice 2017. godine (Foto: Ured predsjednice) - 2 Galerija 1/1 >>
Neslužbeno je potvrđeno da je nesreću u kojoj su poginule dvije ženske osobe skrivio 20-godišnji M. K.

M. K. (20), prema neslužbenim informacijama, bio je iza volana Mercedesa C 63 AMG koji je u četvrtak navečer po zagrebačkoj Ilici jurio cestom, potom prešao u suprotnu traku te se frontalno sudario s drugim automobilom.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Hitne službe na terenu VIDEO/FOTO Prometna nesreća u Zagrebu: Automobil završio na krovu U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 teška nesreća FOTO Stravični prizori s mjesta pogibije motociklista: Automobil završio na krovu

M. K. je bivši savjetnik uprave radija Enter Zagreb, kao i predsjednik udruge "Karlo Klaić". Enter Zagreb u listopadu 2017. godine podržao je automotomanifestaciju "Kec na desetku", povezanu s udrugom "Karlo Klaić".

Na manifestaciji je službeno potpisana povelja o osnivanju udruge s ciljem senzibiliziranja mladih o savjesnom ponašanju u prometu te brzoj i sigurnoj vožnji.

Njega je 2017. godine primila i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović kao člana izaslanstva Koordinacije komercijalnih radijskih postaja pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca.

U nesreći poginule dvije žene, ozlijeđeno troje ljudi

U nesreći su poginule dvije žene, a ozlijeđeno je troje ljudi, uključujući i vozača Mercedesa. Vozač Opel Astre s teškim je ozljedama prevezen u KBC Sestre Milosrdnice. Ravnatelj KBC-a prof. dr. sc. Mario Zovak kazao je kako je vozač primljen s višestrukim prijelomima.

"Gospodin je, srećom, prošao bez ozljeda mozga i unutrašnjih organa, da tako najjednostavnije kažem. S višestrukim prijelomima rebara i s prijelomima desne noge. Jutros na viziti je on puno stabilniji i pomalo se budi iz kome, za sada je još uvijek na respiratoru. Sinoć je po našim procjenama bio vitalno ugrožen, danas je on puno bolje", kazao je Zovak.

Policija objavila detalje strašne prometne nesreće

Zagrebačka policija objavila je nove detalje o prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak navečer u Ilici.

"Jučer, 23. kolovoza oko 21:15, 20-godišnjak je upravljao Mercedesom zagrebačkih registarskih oznaka Ilicom u smjeru zapada te je najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i kod kućnog broja 422 naletio na rubni kamen uz desni rub kolnika. U zanošenju je prešao u suprotni smjer na južnu kolničku traku i naletio na betonski potporni zid, a prednjim dijelom vozila na Opel Astru zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 57-godišnjak.

U daljnjem kretanju, 20-godišnjak je naletio na Renault Clio krapinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak, a potom na Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 43-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći smrtno su stradale suvozačice iz Mercedesa i Opel Astre, 23-godišnjakinja i zasad nepoznata ženska osoba. Teško je ozlijeđen 57-godišnji vozač Opel Astre, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u Sestre milosrdnice, dok je 20-godišnji vozač Mercedesa lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KB-u Sveti Duh. Iz Renaulta Clia lakše je ozlijeđena 24-godišnja putnica.

Do 4:20 promet Ilicom u oba smjera od Roginine do Vrapčanske ulice bio je obustavljen", priopćeno je iz Policijske uprave zagrebačke

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene