Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tjedni pregled

Predsjednica u šoku, premijer šuti, a šefu Sabora naknade Agrokorovih savjetnika nisu simpatične

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na glavne događaje u tjednu iza nas podsjetila je Ivana Pezo Moskaljov.

U tjednu za nama otkriveno je kako je tvrtka Texo Management d.o.o., u kojoj je do imenovanja za Vladina povjerenika u Agrokoru radio Ante Ramljak, sklopila ugovor o savjetovanju i za svoje usluge tjedno izdaje račune u visini od oko 242.893,76 kuna. Predsjednik Sabora je rekao da mu toliki iznosi nisu "simpatični", predsjednica Grabar Kitarović je šokirana, a predsjednik Vlade na tu temu već danima šuti.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Pregled tjedna Propast tvrtki, dugovi veledrogerijama, prisjećanje na žene žrtve nasilja – Sve je to u tjednu za nama zasjenila afera JANAF Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Pregled tjedna Prvo olujno nevrijeme pa burna proslava Oluje: Hrvatska politika u Kninu je nakon 25 godina konačno okrenula novi list

Šokirala je i predsjednica mnoge otvorenim pozivom srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću da u veljači posjeti Zagreb. Mnogi poziv vide kao savršenu priliku za rješavanje otvorenih pitanja i uspostave boljih odnosa među zemljama..

Što je još obilježilo ovaj tjedan pogledajte u videoprilogu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene