Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protiv Covid mjera i potvrda

Prosvjednici u Zagrebu fizički napali novinara: "Udarili su ga dva puta s leđa u glavu i u rebra"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinar Goran Latković napadnut je na prosvjedu antivaksera na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića. Nepoznati počinitelji su ga udarili s leđa i srušili na tlo.

U subotu poslijepodne, za vrijeme održavanja prosvjeda protiv Covid mjera i potvrda na Trgu bana Josipa Jelačića, nepoznati prosvjednici napali su novinara jedne televizije.

Pročitajte i ovo Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu Napadi na maloljetnike - 1 Oglasila se policija Šestorica tinejdžera napadnuta u centru Zagreba, majka progovorila za Dnevnik Nove TV: ''Jedna stvar koju su mi rekli čini mi se najstrašnija''

Vijest o napadu kao i poruku podrške objavila je novinarka Maja Sever na sojoj Facebook stranici.

"Podrška kolegi Goranu Latkoviću. Dok je radio svoj posao, izvještavao za RTL.hr s prosvjeda protiv Covid potvrda, nepoznati prosvjednici udarili su ga dva puta s leđa u glavu i u rebra", stoji u objavi.

 

O napadu se oglasio i Marko Milić koji je najoštrije osudio napade.

"Kakvo divljaštvo i kukavičluk prosvjednika koji su napali s leđa novinara Gorana Latkovića dok je izvještavao za RTL. Tzv. borci za slobodu ugrožavaju slobodu i prava većine odgovornih u društvu! I to na dan kad imamo 65 umrlih od Covida-19 A danas otkrivaju i svoj politički predznak

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene