Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Boćarski dom ne ispunjava uvjete za održavanje Thompsonovog koncerta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koncert Marka Perkovića Thompsona ipak neće biti održan u Boćarskom domu u Pazinu jer dvorana ne zadovoljava nekoliko sigurnsotnih mjera.

Organizatoru se neće izdati dozvola za javno okupljanje zbog nedostatka osnovnih uvjeta, nedovoljnih za sigurnost posjetitelja kluba i izvođača u Boćarskom domu, piše Regional Express.

Pročitajte i ovo Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad" Slika nije dostupna Koncert visokog rizika 'Razbojničko uništavanje prijetnja je ljudskim životima'

>> Unatoč bombi pjevač inzistira na koncertu u Pazinu

'Boćarski dom u Pazinu nije predviđen za održavanje koncerata, a do sada se organizatorima pogledavalo kroz prste. Dvorana nema ni uporabnu dozvolu za odigravanje boćarskih takmičenja, a kamoli koncerata'. tvrdi izvor koji je godinama radio na izdavanju dozvola za javna okupljanja.

'Arena je u svakom slučaju objekt koji je sagrađen s ciljem okupljanja ljudi i predviđen je za takve sadržaje. Koliko ja znam Arena ima najmanje četiri izlaza, a za koncerte se angažiraju dodatne sigurnosne snage. Možda se Areni do nedavno moglo prigovoriti nešto iz domene sanitarne inspekcije no sada je i to riješeno', sugovornik je uvjeren da će organizatori morati pronaći alternativni prostor za održavanje koncerta. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene