Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio kontrolu nad volanom

Teška prometna nesreća u Zatonu: Šestero ozlijeđenih, dječak (11) kritično

Prometna nesreća u Zatonu (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Prometna nesreća u Zatonu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr
U Zatonu kraj Dubrovnika se u poslijepodnevnim satima dogodila teška prometna nesreća kada se kombi koji je prevozio djecu zabio u zid. Ozlijeđeno je šestero ljudi, od čega četvero djece. 59-godišnja žena i 11-godišnji dječak su u životnoj opasnosti.

Prema neslužbenim podacima do nesreće je došlo kada je vozač kombija u kojemu su bila djeca vozeći se iz smjera grada iznenadno izgubio kontrolu nad volanom i udario u zid kraj puta. Više osoba je ozlijeđeno, a očevid je u tijeku. 

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Paula Klaić Saulačić i Vice Oršulić Za Dnevnik Nove TV Šef uprave HEP-a o tragediji u hidroelektrani: "Ovo je dan dubokog pijeteta za sve nas"

"Jedna odrasla osoba gospođa u dobi od 59 godina i dijete u dobi od 11 godina nalaze se u jedinici intenzivnog liječenja s teškim tjelesnim ozljedama, dok su ostalo troje djece, kao i odrasli muškarac, smješteni na pedijatriji i amdobinalnoj kirurgiji radi opservacije uz kontuzije i ekskorijacije", rekao je Stjepan Đuričić, pomoćnik ravnatelja za kvalitetu OB Dubrovnik. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene