Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Tenk je bio ispravan, uzroci nesreće se utvrđuju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražuju se uzroci nesreće na vojnom poligonu kod Gašinaca, u kojoj je 21-godišnjeg ročnika Marka Zalovića na obuci pregazio tenk.

Vojni vrh očekuje konkretne odgovore do kojih se došlo u pokrenutoj istrazi.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti Branko Skorić o urušavanju mosta Za Dnevnik Nove TV Kapetan Skorić o detaljima udara broda u most u Baltimoreu: "Došlo je do panike kad su vidjeli što se događa"

Vojna i kriminalistička policija ispitali su sve sudionike na mjestu nesreće. Tenk je rastavljen kako bi se utvrdilo je li bio tehnički ispravan ili je riječ isključivo o ljudskoj pogrešci. Rastavljanje je pokazalo da se radilo o ispravnom tenku.

Krivci za nesreću u kojoj je Marka Zalovića na vojnoj obuci pregazio tenk traže se u pokrenutoj istrazi koja još traje. Marko se nalazio u obližnjem kanalu kada je jedno od dva vojna vozila nekontrolirano skrenulo s ceste.

Osnovano je povjerenstvo koje će utvrditi kako je došlo do nesreće, a najavljene su i sankcije za sve koji su prekršili pravila mjera sigurnosti.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene