Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Zavižanu snijeg

Temperature od jučer pale i za 20 stupnjeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najavljeno pogoršanje vremena stiglo je u našu zemlju.

Kiša, vjetar, oblaci i temperature za preko deset stupnjeva niže od prethodnih dana dočekale su jutros stanovnike svih krajeva Hrvatske. U 6,00 sati na Zavižanu su izmjerena - 4 stupnja te pada umjeren snijeg. U Gospiću je izmjeren svega 1, u Otočcu i Ogulinu 2, a u Karlovcu 4 stupnja.

Pročitajte i ovo Sunčan dan u Splitu Ljeto je uranilo Već uskačemo u kratke rukave? Prognostičar Nove TV otkriva kakvo nas vrijeme čeka u nadolazećim danima Nikola Vikić-Topić, Valentina Baus i Dino Goleš Tek je počela Prognostičar Dnevnika Nove TV otkrio koliko će nas još stiskati zima i čeka li nas novi snijeg. Objasnio i zašto ne treba vjerovati - aplikacijama

U kopnenom području danas će se brzo djelomice razvedriti, no izoliranih pljuska može biti i poslijepodne. Najviša dnevna temepratura bit će znatno niža od jučerašnje, većinom između 11 i 14 stupnjeva.

I u gorju i na sjevernom Jadranu već prijepodne postupno će se razvedravati, ali ni ovdje se ne isključuje mogućnost pljuskova i kasnije u danu. Bura će slabjeti i okrenuti na tramontanu. Temperatura u gorju neće preko 10, a na moru može porasti do 15 stupnjeva.

Promjenjivo oblačno zadržat će se i do kraja tjedna, a povremeno i dalje može biti kiše ili pljuskova. Uz konstantno pritjecanje hladnijeg sjevernog zraka temperatura će ostati ispod 15 stupnjeva. Na moru će biti malo toplije, no također nestabilno, promjenjivo, sa sunčanim razdobljima, ali i mogućnošću kiše ili pljuskova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene