Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podrška ukrajinskom narodu

Telemach Hrvatska nastavlja pružati podršku ukrajinskom narodu

PR
PR Foto: PR
Nakon omogućavanja besplatne komunikacije prema Ukrajini, Telemach pruža komunikacijsku podršku u prihvatnim centrima te prikuplja donacije zaposlenika.

Telemach Hrvatska ozbiljno shvaća odgovornost prema zajednici pa duboko dirnut prizorima ratnih razaranja u Ukrajini i jednom od najvećih humanitarnih kriza u novijoj povijesti, nastavlja biti oslonac onima u najvećoj potrebi.

S namjerom da ukrajinskim građanima koji su bili primorani napustiti svoje domove, tijekom boravka u izbjeglištvu omogući pristup informacijama i nesmetanu komunikaciju s najmilijima, Telemach donacijama Civilnoj zaštiti pruža komunikacijsku podršku u prihvatnim centrima. Nakon početne donacije prepaid kartica s internet prometom, mobilnih uređaja te opreme kojom se u prihvatnim centrima osigurava besplatni Internet, u koordinaciji s Civilnom zaštitom i Crvenim Križem, Telemach će nastaviti donirati potrebnu opremu.

Solidarnost prema žrtvama rata u Ukrajini iskazuju i Telemachovi zaposlenici putem humanitarne akcije organizirane unutar kompanije. Prikupljanje higijenskih potrepština i trajnih prehrambenih proizvoda organizirano je diljem Hrvatske, a prikupljene donacije bit će proslijeđene društvima Crvenog križa.

Ovim aktivnostima Telemach nastoji, koliko je to moguće, ublažiti nezamislive patnje kroz koje prolazi ukrajinski narod. Sa željom da svim svojim korisnicima olakša komunikaciju s bližnjima u Ukrajini, Telemach je odmah na početku sukoba u Ukrajini omogućio besplatne pozive prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u toj zemlji. Pored toga, Telemach je omogućio slanje SMS poruka prema Ukrajini bez naknade te besplatan roaming unutar Ukrajine. Tako svi korisnici koji se nalaze u Ukrajini imaju besplatne pozive i SMS poruke prema svim zemljama Europske unije i unutar Ukrajine te korištenje mobilnog prometa bez naknade.

Zajedno s United Grupom, Telemach nastavlja biti podrška ukrajinskom narodu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene