Obavijesti Video Pretražite Navigacija
10 GIGA optička mreža

Telemach gradi digitalnu budućnost u Hrvatskoj

PR
PR Foto: PR
Najbrža 10 GIGA optička mreža dojurila u Hrvatsku.

Škola na daljinu, video sastanci, opuštanje uz 4K filmove i igranje igara online, uz korištenje različitih pametnih uređaja, odavno su sastavni dio mozaika naše stvarnosti. Kako bi unaprijedio korisničko iskustvo i promijenio doživljaj online učenja te stvorio preduvjete za dodatno razvijanje poslovanja, zabavu i neometanu komunikaciju, Telemach u Hrvatsku dovodi najbržu 10 GIGA optičku mrežu. U njezine prednosti već danas se mogu uvjeriti stanovnici pojedinih dijelova Zagreba, a do jeseni iduće godine ovom super brzom mrežom bit će pokriveno oko 170.000 hrvatskih kućanstava. Zagreb tako postaje prvi 10 Giga grad u regiji, nakon čega se najbrže internetske brzine šire i na cijelu Hrvatsku.

Telemach juri 20 puta brže od prosječne brzine interneta u Hrvatskoj


Super brza i pouzdana Telemachova 10 GIGA optička mreža omogućuje lako i brzo dijeljenje velikih datoteka, vrhunsku kvalitetu video poziva te pristup cloud servisima u realnom vremenu, a zbog izrazito niske latencije prednosti ove mreže snažno će osjetiti i gameri. Zahvaljujući Telemachovoj 10 GIGA optičkoj mreži već danas je moguće surfati brzinama čak dvadeset puta većim od prosječne brzine interneta u Hrvatskoj.

Paketi koji prate potrebe korisnika

Korisnici Telemacha mogu birati između triju jednostavnih paketa optičkog interneta s brzinama od 300 Mbps, 1 Gbps i 2 Gbps. Tako je primjerice u paketu od 1 Gbps za manje od deset sekundi moguće preuzeti film od 1.000 MB, a svi paketi dostupni su po pristupačnim cijenama u koje je uključena i usluga fiksne telefonije. Dostupnost optičkog interneta na određenoj adresi moguće je provjeriti na bilo kojem prodajnom mjestu ili službenim internetskim stranicama Telemacha.

Budući da optička mreža zbog svojih performansi značajno unaprjeđuje korisničko iskustvo, neovisno o odabiru paketa brza internetska veza bez prekida zadovoljit će sve članove kućanstva. Zamislite da se unutar jednog doma u jednoj prostoriji prati online nastava, u drugoj putem video poziva dogovara važna poslovna transakcija, dok se u trećoj gledaju filmovi ili igraju igrice u vrhunskoj rezoluciji – i sve to bez poteškoća i prekida. Uz Telemachovu optičku mrežu ovakve slike postaju stvarnost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene