Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najdulje 6 mjesecu

Tamara Laptoš od ponedjeljka v.d. ravnateljice Uskoka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dosadašnja ravnateljica Uskoka Tamara Laptoš, kojoj istječe mandat, od ponedjeljka će biti vršiteljica te dužnosti, doznajemo u Državnom odvjetništvu.

Dosadašnja ravnateljica Uskoka Tamara Laptoš, kojoj istječe mandat, od ponedjeljka će biti vršiteljica te dužnosti, doznaje se u Državnom odvjetništvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Razotkriveni Policija se oglasila o akciji s USKOK-om: Uhićeni su zaradili stotine tisuća eura, traže još jednog muškarca Slika nije dostupna Aktualna tema Ministar o krahu slučaja Agrokor: DORH je birao tko će raditi vještačenje, a ne Vlada

"Glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske je, na temelju članka 21. stavka 3. Zakona o državnom odvjetništvu i članka 11. stavka 1. Zakona o Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta donio rješenje kojim je zamjenica Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske Tamara Laptoš ovlaštena da od 16. travnja 2018. obavlja poslove Ravnateljice USKOK-a, a najdulje šest mjeseci.

Izmjena podatka odnosno unos oznake „v.d.“ bit će pravovremeno unijet u sadržaje internetske stranice DORH-a I USKOK-a", poručuju iz DORH-a.

Laptoš je na čelu Uskoka od 16. travnja 2014. kada je na toj dužnosti naslijedila Dinka Cvitana, koji je postao glavnim državnim odvjetnikom umjesto Mladena Bajića.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene