Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Palagruže

Talijanska ribarica u hrvatskim teritorijalnim vodama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska pomorska policija uzaptila je talijansku koćaricu sinoć blizu otoka Palagruže, a jutros će protiv četiri člana posade biti provedena prekršajna obrada, izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj.

U policijskom izvješću navodi se kako je posada službenog policijskog plovila 'Sveti Mihovil' sinoć oko 23,30 sati, jugozapadno od otoka Palagruža, 2,2 nautičke milje unutar teritorijalnih voda Republike Hrvatske, u protuzakonitom ribolovu zatekla kočaricu 'Destriero', koja plovi pod talijanskom zastavom. Na kočarici su se u tom trenutku nalazila četvorica muškaraca, članovi posade i svi državljani Italije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na istom mjestu kao u veljači Čile zatreslo 6,1 stupnjeva po Richteru Slika nije dostupna Otkriveni radarom Talijanska ribarica u hrvatskim vodama

Nakon što je hrvatska policija uzaptila kočaricu, prepratili su je u luku Vis gdje će biti proveden prekršajni postupak, kazala je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene