Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Voltime

Tajno oružje svih vozača: mini uređaj koji napuhuje gume bez uporabe snage

PR
PR Foto: PR
Nema više hvatanja za glavu uslijed ispuhane gume prije polaska na dugo očekivani odmor! Napuhat ćete ju jednostavno, za par minuta, bez odlaska na crpku ili u automehaničarsku radionu.

Ispuhana guma - zvuči kao početak odmora iz pakla. Kupite svoj spokoj i bezbrižna putovanja na kraće i dalje relacije, zahvaljujući korisnoj spravici koju uvijek možete imati u prtljažniku.

Nema petljanja s raznim teškim pumpama, uporabe snage i znojenja nad gumama automobila. Brza pomoć je tu! Napušite sve gume na autu bez zamora i u nekoliko trenutaka.

Ovaj praktični uređaj se na tržištu ističe prije svega svojom kompaktnošću, snagom i mogućnostima. Automehaničari, kao i brojni obični korisnici kažu da su im, zahvaljujući Voltime mini kompresoru, hitne intervencije na gumama 3 puta jednostavnije i brže.

Revolucionarno bolji i lakši način pumpanja guma

Tajna njegove brzine i učinkovitosti krije se u načinu pumpanja. Voltime se napaja pomoću priključka za autoupaljač, a posjeduje i tri različita adaptera. Njima ćete brzo i lako napuhati sve, od automobilskih guma do pomoćnog madraca za spavanje u slučaju iznenadnih gostiju.

PR PR Foto: PR

No ipak, njegova najvažnija karakteristika jest njegova kompaktnost i prenosivost. Njegova veličina od 17,5 cm x 6,5 cm, čini ga savršenim za prtljažnik bilo kojeg automobila ili kutiju s alatom. Nećete se više dovoditi u neugodne situacije na putu, otkazivati godišnji odmor ili izdvajati velike iznose za nove gume.

>>Sitan, a dinamitan – uređaj koji čuva vašu snagu <<

Voltime radi sav posao za vas! Priključite ga na autoupaljač, odaberite pravi adapter i pričekajte par minuta da napuhivanje bude gotovo. Mora se naći u vašem prtljažniku jer je:

- Malih dimenzija i lagan
- Iznimne snage
- Napaja se preko automobila
- Puni različite predmete

Što ga čini boljim od ostalih uređaja na tržištu?

Minijaturne dimenzije i visoke performanse nisu jedino što izdvaja Voltime od drugih sličnih pumpi na tržištu.

Korištenje ovog uređaja je posve jednostavno i sigurno, postoji jedan gumb koji morate pritisnuti da bi napuhivanje započelo ili završilo. Dodatno, tu je i veliki, pregledni mjerač tlaka, tako da ćete imati uvid u jačinu tlaka kojim punite gume.

Obožavat će ga i biciklisti jer je toliko malen i kompaktan da stane u ruksak. Duge i intenzivne vožnje biciklom bit će zadovoljstvo, bez dodatnih posjeta radioni za popravak bicikla ili benzinskoj crpki.

PR PR Foto: PR

Reći ćete zbogom ručnom napuhivanju, umoru i boli u rukama i leđima. Nema više ni potrage za pravim adapterom, jer on dolazi s čak tri različita nastavka.

>>Svestrani alat bit će najbolji prijatelj vašeg doma u hitnim situacijama – otkrijte kako <<

Jasno je da ga sve ovo čini korisnim alatom u svakom kućanstvu i neizostavnim alatom u prtljažniku vašeg automobila. Nabrojit ćemo još samo neke prednosti Voltimea:

- Omogućava opuštenu vožnju
- Koristan u izvanrednim situacijama
- Zamjenjuje fizičku snagu
- Poboljšava sigurnost na cesti

Zašto se višestruko isplati kupiti Voltime?

Osim svih gore navedenih prednosti, ovaj prenosivi mini kompresor ima još jednu s kojom se može pohvaliti – pristupačan je za svačiji džep!

Ali iznenađenjima tu nije kraj! DokiShop trgovina je odlučila obradovati prvih 100 čitatelja portala DNEVNIK.hr , i za njih je pripremila popust od 50 %. Niste čuli za DokiShop? To je jedinstvena trgovina kojoj su kupci uvijek na prvom mjestu. Zbog toga nastoji revolucionarizirati način online kupnje i učiniti ju dostupnom svakome.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika. Usto, statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenijim.

PR PR Foto: PR

I ne zaboravite, Voltime prenosivi mini kompresor nije moguće pronaći u običnim trgovinama. Možete ga naručiti jedino putem službene DokiShop stranice.

NAPOMENA: Zalihe na popustu su ograničene, a velik broj kupaca naručuje po nekoliko komada. Zato požurite kako ne biste ostali bez svog mini kompresora.

Kliknite ovdje da biste dobili svoj Voltime kompresor po 50 % nižoj cijeni!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene