Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pat pozicija

Ploča s ćirilicom još nema, Vukovarci stražare kod ulaza u grad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi Stožera za obranu hrvatskog Vukovara pojasnili su da su branitelji raspoređeni na ulazima u grad, gdje će tijekom dana dežurati i eventualno skidati ploče s dvojezičnim natpisima, ako one budu postavljene.

Već oko 7.30 sati na središnjem vukovarskom trgu započelo je okupljanje Vukovaraca radi najave postavljanja ćiriličnih oznaka na ulazu u grad. Iako se očekivao dolazak većeg broja ljudi, na trgu se okupilo oko 50 Vukovaraca, jer je dan ranije stigla potvrda kako ploče s ćirilicom danas ipak neće biti postavljene.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dvojezičnost u Vukovaru Stožer: 'Naravno da se ništa nismo dogovorili kad Vlada i sama krši zakon!' Slika nije dostupna Počinitelj nepoznat Opet skinute dvojezične ploče, Stožer: Nemamo ništa s tim

>> Pod okriljem noći išarali spomen obilježje u Lovasu

Vukovarci dežuraju zbog postavljanja ploča na ćirilici

Članovi Stožera za obranu hrvatskog Vukovara pojasnili su da su branitelji raspoređeni na ulazima u grad,gdje će tijekom dana dežurati i eventualno skidati ploče s dvojezičnim natpisima ako one budu postavljene. Kažu da, ako Vlada već ne odustaje od namjere uvođenja ćiriličnih oznaka, neće odustati niti oni, te da će ustrajati u svojoj borbi do kraja. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene