Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doktori zagrebačkog Sveučilišta

Svečana promocija 192 doktora znanosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rektor zagrebačkog Sveučilišta Aleksa Bjeliš promovirao je danas, u Hrvatskom narodnom kazalištu, 192 nova doktora znanosti.

Današnji čin dio je duge znanstvene i istraživačke tradiciji Sveučilišta, rekao je rektor Bjeliš i poručio da imena novih doktora znanost svima na Sveučilištu pružaju osjećaj sigurnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svečanost Zagrebačko Sveučilište dobilo 430 novih doktora znanosti i umjetnosti Slika nije dostupna Sve veći broj kandidata Zagreb: Promocija 391 doktora znanosti

Riječ je o 192 doktora znanosti s Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Fakulteta političkih znanosti, Fakulteta prometnih znanosti, Muzičke akademije, Agronomskog, Filozofskog, Medicinskog te Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Kandidati su na promociji bili odjeveni u toge i akademske kape, a od Sveučilišta do zgrade Hrvatskog narodnog kazališta došli su u svečanoj povorci.

Novim doktorima znanosti na svečanosti, kojoj je među ostalima nazočio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, uz diplome su uručene i posebno izrađene doktorske medalje, te knjiga doktora znanosti koja sadržava sažetak doktorskih disertacija kandidata. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene