Obavijesti Video Pretražite Navigacija
slomio joj čeljust

"Sve smo mi Vojna": Natpisom na majicama veslačice stale u obranu pretučene kolegice

Sudionice regate Dlan i Veslo (Foto: Dnevnik.hr)
Sudionice regate Dlan i Veslo (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Sudionice ženske veslačke regate Dlan i Veslo, koja se večeras održala u Betini na otoku Murteru, simboličnom su gestom digle glas protiv nasilja nad ženama.

Natjecale su se u majicama s natpisom "Sve smo mi Vojna" kako bi digle glas protiv nasilja i dale podršku kolegici koja je prije desetak dana,kako kažu,brutalno pretučena na radnom mjestu,u trgovini na Murteru.

Pročitajte i ovo Nasilje u školi, ilustracija Priveden je Tukao ju je mjesecima, a kad se pristala naći s njim na kavi, uslijedio je najveći horor Ilustracija Prevezena u bolnicu Užas na sjeveru Hrvatske: Pijan bacio bombu i ozlijedio ženu, policija ga jedva svladala i pronašla još jednu

"Jednu od naših veslačica nedavno je u trgovini u kojoj radi brutalno pretukao muškarac koji je već prije napadao članove njezine obitelji. Završila je u bolnici s lomom čeljusti i jagodica. Sin koji je u tom trenu bio u dućanu pokušao je braniti, ali je muškarac napao i njega te je i on završio s ozljedama", kaže jedna od članica ekipa u kojoj je trebala nastupiti pretučena žena.

Navodno je riječ o vlasniku jednog restoranu i kampa na Murteru,kažu veslačice.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene