Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ali ne zadugo

Danas još 'pakleno', a sutra stiže osvježenje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako vam je dosta vrućine s kojom se mnogi jedva nose već tjednima, stižu dobre vijesti. Iako će danas i dalje biti sunčano i vruće, u srijedu nam stiže dugo željeno osvježenje.

Temperature na kopnu tijekom dana ne bi trebale preći 33 stupnja. U srijedu će uz sunčana razdoblja biti ponekih pljuskova koji će u četvrtak biti izraženiji što bi nas konačno trebalo osjetnije osvježiti.

Pročitajte i ovo Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu Sunčan dan u Zagrebu Vremenska prognoza Planirate kraj tjedna provesti otvorenom? Meterolog otkriva kakvo vas vrijeme čeka

>> Vrh toplinskog udara, temperature i do 37 stupnjeva

Na Jadranu se očekuju temperature do 33 na sjeveru i 37 na jugu. Zadržat će se sunčano, a vrućina bi i ovdje tijekom tjedna trebala postupno popuštati. U srijedu poslijepodne u unutrašnjosti mjestimice opet može biti pljuskova, a u četvrtak i izraženijih pri čemu bi napokon trebalo i osjetnije osvježiti. Ali ne zadugo. U petak ponovno stabilnije i toplije.

Na moru će se zadržati sunčano, a vrućina bi i ovdje tijekom tjedna trebala postupno popuštati. U srijedu poslijepodne te u četvrtak ponegdje i na moru pljuskovi, vjerojatnije na sjevernom dijelu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene