Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGLASILA SE POLICIJA

Susjeda o drami između Severine i sestre: "Plakala je i vikala, nije bila ozlijeđena"

Aktualno Galerija Severinina susjeda Severinina susjeda Foto: DNEVNIK.hr Severinine tjelesne ozljede - 3 Severinine tjelesne ozljede - 3 Foto: privatni arhiv/DNEVNIK.hr Severinine tjelesne ozljede - 2 Severinine tjelesne ozljede - 2 Foto: privatni arhiv/DNEVNIK.hr Severinine tjelesne ozljede - 1 Severinine tjelesne ozljede - 1 Foto: privatni arhiv/DNEVNIK.hr +1 Severina s majkom Anom Vučković - 6 Galerija 1/6 >>
Nakon što je u utorak policija razgovarala sa Severinom zbog njezina fizičkog sukoba sa sestrom u obiteljskom stanu u Splitu, policija utvrđuje sve okolnosti. PU splitsko-dalmatinska navodi kako nitko od susjeda te večeri nije prijavio incident.

Policija utvrđuje sve okolnosti nakon Severinina sukoba sa sestrom u obiteljskom stanu u Splitu. Severinina odvjetnica kaže kako se pjevačica nalazi u svojem stanu u Zagrebu, ali je pod velikim stresom. Smatra da je Severinina sestra sada u prijateljskom odnosu sa Milanom Popovićem s kojim se Severina bori za skrbništvo nad djetetom.

Sudska vještakinja splitske patologije ističe kako vještaci mogu utvrditi je li netko namjerno sam sebi nanio ozljede, jer se spominje i moguće

Severinina susjeda ispričala je što se dogodilo. 

"Ona je kucala i vikala hitna pomoć, hitna pomoć! Ja sam joj dala vode, zvala hitnu pomoć. Ona je plakala", kazala je. 

Na pitanje je li bila jako ozlijeđena, susjeda je odgovorila: "Nije bila jako ozlijeđena, bila je uznemirena". 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna drama se nastavlja Severina uzvratila sestri: "Sve je inscenirano, Milan ju koristi kao marionetu"

PU splitsko-dalmatinska policija navodi pak kako nitko od susjeda te večeri nije prijavio incident. 

"Nismo u mogućnosti javno iznositi informacije o postupanjima policije prema konkretnoj osobi, posebice imajući na umu da se radi o događaju između članova obitelji. Međutim, obavještavamo kako policija nije zaprimila dojavu/traženje intervencije u vrijeme i za lokaciju koje navodite, već je informacija o događaju zaprimljena naknadno. Nakon zaprimanja informacije pravovremeno smo poduzeli sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti", priopćila je PU splitsko-dalmatinska policija. 

U međuvremenu Severinina sestra Marijana Vučković Popović nastavila je s optužbama protiv pjevačice.

Pročitajte i ovo Zdenka Vučković Žunić - 2 loši sestrinski odnosi Severinina druga sestra izazvala je skandal kada se nije pojavila na njezinu vjenčanju s Igorom Kojićem: "Ne odobravamo ovaj estradni cirkus"

"Nasrtati stalno na obitelj, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere...Nije to čista glava. A institucije već prethodna četiri mjeseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu preduzele. Zato je ovo sinoć bila posljedica napada, kroz nesagledavanje ovih posljedica na moju raniju prijavu Socijalnom centru Maksimir, i ravnateljici Jasni Cesarec", izjavila je Severinina sestra Marijana Vučković Popović. 

I Severinina odvjetnica Jasminka Biloš oglasila se o tvrdnjama koje je u medijima iznosila njena sestra. "Naravno da ništa od toga nije bilo točno, Severina je prema svojim članovima uže obitelji uvijek bila blagonaklona, uvijek im je pomagala, pomagala je svoju sestru Marijanu, brine o njezinoj kćerki s kojom je vrlo bliska, kao i o svojoj majci. Nije zaslužila da je članovi njezine uže obitelji ovako diskreditiraju", rekla je Biloš.

 Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene