Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitna stigla za devet minuta

Susjed Drago je izvlačio umirovljenike iz doma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udar groma, zatim i požar usmrtio je četvero ljudi u domu za umirovljenike u Bjelovaru. Ozlijeđenih je desetak.

Stravično poslijepodne odvilo se u bjelovarskom staračkom domu. Malo iza 13 sati u krov je udario grom, spržio instalacije i uzrokovao požar. 'Tu dođem i vidim gori kuća, dim. Sve u dimu', priča susjed Drago koji je s ostalim susjedima pomagao iz kuće izvući 20-ak umirovljenika. Ubrzo su došli i vatrogasci, a kasnije i Hitna pomoć.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas Stravična nesreća kod Bjelovara: Muškarac (30) traktorom pregazio dijete Slika nije dostupna Doznajte kako se ponašati Grom zna i upozoriti da će vas udariti: Prepoznajte znakove!

'Za 9 minuta, u jedan sat i 32 minute je ovdje već bilo 5 vozila, 16 vatrogasaca.Ima i ozlijeđenih ali su svi smješteni u OB Bjelovar i svi imaju adekvatnu zdravstvenu njegu i zdravstvenu skrb, kazao je gradonačelnik Bjelovara Antun Korušec. Nažalost, četiri osobe izgubile su život.

Ozlijeđene je u bolnici posjetila i premijerka Jadranka Kosor. 'Najvažnije je brinuti se o starim i nemoćnim jer su u šoku. Šok još nije prošao', kazala je premijerka koja se posjetivši mjesto tragedije posebno zahvalila vatrogascima na brzoj intervenciji.

O uzrocima nesreće znat će se nakon očevida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene