Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Supruga Račana: 'Imamo sjajne liječnike i podršku građana'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici Ivice Račana i dalje izbjegavaju novinare koji opsjedaju kliniku u Muenchenu u kojoj leži privremeno povučeni lider SDP-a. S njim je u bolničkom apartamanu odsjela i supruga Dijana Pleština.

Ivica Račan prema riječima njegove supruge, vrijeme provodi odmarajući se. Mnogo spava, pije puno vode i kave, redovito jede.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kolumna Mislava Bage Kolumna Mislava Bage: Državnik ili praktikant Slika nije dostupna Ivica Račan posmrtno odlikovan Veleredom kraljice Jelene s lentom i Danicom

Za razonodu, kao i obično, čita novine.

Vrijeme provode zajedno, a odlučili su da neće primati nikakve posjete.

O političkoj budućnosti Ivice Račana za sada, kaže, uopće ne razmišljaju. Njegovo zdravlje od sada je u prvom planu i probleme nastoje rješavati korak po korak.

Dijana Pleština istaknula istaknula je kako su zahvalni na svim dobrim željama i riječima potpore koje su primili kako od prijatelja, kolega i novinara, tako i od građana na zagrebačkim ulicama  te na putu u Muenchen.

Uza sve to, kaže Pleština, imamo i sjajne liječnike. 

A oni, pak, i dalje ostaju više-manje nijemi za medije. Samo su kratko priopćili da medicinskih novosti u njegovom slučaju nema.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene