Supredsjedateljica stranke Centar Dalija Orešković ispričala se bivšem suprugu zbog izjave da joj je bilo teže uspavati psa nego rastati se.

Galerija Dalija Orešković +0 Dalija Orešković

Dalija Orešković ispričala se bivšem suprugu te objasnila svoju izjavu da joj je od razvoda "teže bilo tjedan dana ranije uspavati svoju kuju staru 12 godina".

Vezani članci Dalija Orešković Afere u HNB-u komentirala i Dalija Orešković: "Čelnici institucija pokazuju hlapljivost i nezasitnost" FIXER: O razvodu Je li razvod smak svijeta? Pogledajte posve otvorenu ispovijest Janka Popovića Volarića: ''Uvijek sam mislio da stari odlazi zbog mene...''

"Ta mi se izjava tako negativno obila o glavu, a nisam mislila ništa loše. Stvar je u tome da razvod ne dolazi preko noći, nije iznenađenje. Njemu prethodi nekoliko godina situacije u kojoj shvatite da ne živite život koji želite živjeti i kad već donesete tu odluku, zapravo su sve emocije i sva bol već davnih dana odrađeni i oplakani", pojasnila je supredsjedateljica Centra Dalija Orešković gostujući u Pressingu N1.

"Dakle, nestanak ljubavi i poštovanja je oplakan nekoliko godina prije nego što je odluka o razvodu donesena, a gubitak kućnog ljubimca mi se dogodio usred predizborne kampanje kad ja nisam imala luksuz doslovno pustiti jednu jedinu suzu jer smo taj dan imali predizborni skup.

Pas je bio star i bolestan, ali nekako su emocije još uvijek bile tu. Taj pas je bio sa mnom prije nego što je moj bivši suprug uopće ušao u moj život. Prošla sam s njim situacije samoće i taj psić je taj dio tada prošao sa mnom", rekla je Orešković.

Dodala je da često neka izjava zvuči drukčije nego što je bila namjera.

"Ja se ovim putem javno ispričavam svom bivšem suprugu i njegovoj obitelji jer je to bilo ružno", poručila je Orešković.

Što se samog postupka razvoda tiče, rekla je kako njihove kćeri, osmogodišnje blizanke, nastoje zajednički poštedjeti trauma koje svaki razvod neizbježno sa sobom nosi te da ona i bivši suprug dijele skrb o djevojčicama tako što su nekoliko dana u tjednu s njom, a nekoliko s ocem.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju