Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loto groznica se nastavlja

Super sedmica nije izvučena, 26 milijuna kuna čeka dobitnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I idući tjedan Hrvatsku očekuje loto groznica. Super sedmica od 20,9 milijuna nije osvojena, čime se jackpot podigao na basnoslovnih 26 milijuna kuna.

Dobitna kombinacija bila je 3,4,5, 18, 19, 23, 28, a dopunski broj 20. No sretne ruke nitko nije bio. Prema neslužbenim procjenama Hrvatske lutrije u rekordnom kolu Lota 7/39 oko 300 tisuća građana uplatilo je više od 500.000 listića, odnosno više od 11,5 milijuna. Većina ih je to učinila u zadnji tren.

Pročitajte i ovo Ilustracija lova do krova Splićanin koji je osvojio 180 tisuća eura otkrio kako je došao do dobitka Hrvatska Lutrija Nije htjela odustati Osvajačica dobitka javila se u Lutriju i ispričala nešto nevjerojatno: "To mi je bio još veći šok"

Iduće subote, novo izvlačenje, novo iščekivanje za naciju željnu kruha i igara. 26 milijuna kuna brojka je koja definitivno mami i najveće skeptike da zaigraju i uplate barem jedan listić. Ako ništa drugo, mnogima je to poticaj da se makar na trenutak odmahnu od svakodnevnih problema i upuste u maštanja što učiniti s tolikim novcem.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene