Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanader sam u sudnici

Suđenje za Fimi mediju: Nitko od svjedoka se nije pojavio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nastavku suđenja za Fimi mediju, novi problemi. Nitko od svjedoka se nije pojavio.

Na današnjem suđenju svjedočiti su trebali bivši ministar policije Ivica Kirin, bivši Sanaderov ministar Branko Vukelić i šef njegova osiguranja Davor Blažević zvani Tigar te saborski zastupnik Petar Selem.

Pročitajte i ovo Branko Bačić, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a NIJE ZNAO ZA KRIMINAL Bačić o presudi za Fimi mediju: "HDZ nije ni zločinačka niti kriminalna organizacija" Slika nije dostupna Suđenje za Fimi mediu Pjevali za Sanadera, a hoće li propjevati protiv njega?

>> Kirin kažnjen s 5 tisuća kuna zbog nedolaska na suđenje Sanaderu

Kirin je porukom javio kako je na bolovanju, Vukelić se ispričao tako što je porukom javio da je na bolničkom liječenju, Selem je izostanak opravdao time što je na rehabilitaciji, a Blažević je poručio kako mu poziv nije niti stigao.

Kazna za odvjetnika HDZ-a

Odvjetnik HDZ-a Davorin Budin kažnjen je s 5.000 kuna zbog, kako je sutkinja ocijenila, odugovlačenja postupka. U obrazloženju te odluke, sutkinja je navela kako je Budin tek u veljači zatražio dokumentaciju o kupoprodaji spornog BMW-a od  proizvođača te smatra da je isto mogao učiniti i lani.

Budin je istaknuo kako će se na takvu odluku sutkinje žaliti te da nikakvog odugovlačenja nema.

Kirin je, podsjetimo, već prethodno novčano kažnjen, jer je 'na vrijeme bio obaviješten, te sud nije upozorio o eventualnom nedolasku'. Novčano su bili kažnjeni i Sanaderovi odvjetnici Prodanović i Sloković. Kirin je svoj prvi nedolazak na sud obrazložio 'neodgodivim obavezama'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene