Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smišljao ubojstvo?

Sudski vještak: Ubojica bi mogao ponovno napasti kad se stvari smire

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splićani još čekaju hoće li policija uz pomoć DNK analize uspjeti pronaći ubojicu Meksikanke Selene Macedo. Obitelji ubijene žene pomaže počasni konzul Meksika u Splitu.

Je li marjanski ubojica planirao ubojstvo i samo tražio pogodnu žrtvu kad je naišla Selena Macedo? 'On je to smišljao, planirao, obratio joj se', kazao je Mijo Milas, splitski sudski vještak psihijatar. Milas misli da je riječ o fizički jačem lokalnom muškarcu od oko 40 godina, koji dobro poznaje Marjan. Boji se da bi ponovno mogao napasti. 'Kada se stvari smire, on bi mogao opet napasti', kaže Milas.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu

Na Marjanu domaćih gotovo i nema, a drže se strogo prometnih dijelova. Splićanke prizanju da u marjansku šumu same ne bi nipošto. Stranci nisu upućeni, pa je nekolicina njih danas naišla na policiju, koja još samo čuva put do mjesta ubojstva. Ne znaju da se tu dogodilo ubojstvo.

>> DNK analiza mogla bi dovesti do ubojice mlade Meksikanke

Počasni konzul Meksika u Splitu pomaže bratu i obitelji. Brat je zadovoljan istragom, ali mu je rekao kako mu do sada nije omogućeno da vidi tijelo sestre. 'Tek sutra će vidjeti tijelo. On još ne vjeruje da mu je sestra mrtva', kazao je Marin Bosotina, počasni konzul Meksika u Splitu.

Policija bez komentara i novih informacija. Čeka se DNK analiza čestica sa tijela i pod noktima ubijene. Krije li identitet policije, ima li ga policija u registru, tek će se vidjeti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene