Predsjednik Županijskog suda u Zagrebu Ivan Turudić posjetio je zajedno s obitelji i sestrom branitelje koji prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja u Savskoj.


"Moja obitelj dijeli iste domoljubne stavove i posve prirodno je da smo došli. Ako se dođe samo jedanput onda bi to shvatio da bi bilo samo poziranje puko. Ja doista osjećam potrebu da budem s ovim ljudima", pojasnio je razlog dolaska braniteljima Ivan Turudić.

Vezani članci Ivan Turudić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Hrvatska dobiva Visoki kazneni sud, a dobila je i najmoćnijeg suca: "Bit će ravan sucima Vrhovnog suda" Ivan Turudić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Dnevnik Nove TV doznaje: Ivan Turudić izabran za suca Visokog kaznenog suda u osnivanju

"Mislio sam baš na Staru godinu, kad je bilo -17 stupnjeva, bio sam u Slavoniji i pomislio sam kako je ovim ljudima, kako im je zima i kako nisu kod svoje kuće. Ne znam, to su ljudi kojima je dostojanstvo povrijeđeno. Kad je povrijeđeno dostojanstvo, to je bolnije od neimaštine i od zime i od svega", zaključio je Turudić.

Kolinda Grabar Kitarović dala potporu zahtjevu za donošenjem Ustavnog zakona o pravima hrvatskih branitelja

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook