Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U studentskoj menzi splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) netko je 'hakirao' informativne monitore i na njih ubacio prosvjednu poruku.


Iako su studenti najavljivali da će se u velikom broju odazvati Facebook akciji 'Dajte nam kolače' te u menzama konzumirati isključivo slastice, taj je prosvjed protiv poskupljenja prehrane propao. No, to ne znači da je nestalo studentsko nezadovoljstvo.

Vezani članci Požar izbio na istoku Splita kod TTTS-a Lokaliziran veliki požar divljeg deponija u Splitu: Izgorjelo 2 hektara trstike, makije i građevinskog otpada Teška nesreća kod Trilja Teška nesreća blizu Trilja: Motociklist poginuo u sudaru s automobilom

U menzi na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) netko je hakirao informativne ekrane na kojima je osvanuo natpis na crnoj podlozi 'Vratite stare cijene'.

>> Ministar će razgovarati sa studentima, ali ne o cijenama hrane

Kako javlja Srednja.hr, poruka se pojavila u vrijeme ručka, a dio od 50-ak prisutnih studenata zaključio je kako se vjerojatno radi o rukotvorini nekog 'gladnog i snalažljivog FESB-ovca'.

Djelatnici u menzi nisu znali ništa o ovoj akciji, a voditelj menze je zaključio kako se tu nema što reći.

'Već sad se počelo bezobrazno manipulirati ponudom u menzama. Uvijek bolja jela ostaju izvan menija i mi smo primorani trošiti i više. Zato podržavam ovu akciju i svaki sličan oblik manipulacije studentima', prokomentirala je za Srednja.hr studentica Antonija. S njom se slaže i većina prisutnih koji su uglavnom pozitivnim tonovima komentirali natpis.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook