Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na Facebooku su studenti Ekonomskog fakulteta osnovali grupu 'STOP nepravdi na EFZG!' koju krasi screenshot slike iz dnevnika Nove TV.


Svi članovi grupe su zamoljeni da screenshot iz Dnevnika Nove TV koji prikazuje v.d. dekana Ekonomskog fakulteta prof. dr. Melitu Kovačević preko čije slike je napisano 'Lažeš Melita!' da stave kao sliku profila.

Vezani članci Plinovod Rat u Ukrajini ekonomski će uzdrmati i Hrvatsku: ''U kratkom roku će taj šok bitno utjecati na cijene u prehrambenoj industriji'' Slika nije dostupna Europska komisija predložila učinkovit alat za suprotstavljanje ekonomskim ucjenama: ''Trgovina se sve više koristi kao oružje''

Studenti Ekonomskog fakulteta učlanili su se u ovu grupu da zajedno smisle način na koji će prekinuti nepravdu kojoj su konstantno izloženi. Najaktualnije teme koje ih muče su kvote koje nisu povećane, nenormalni datum završetka za studente s diplomskog studija te izvanredni rok u 4. mjesecu koji im nije odobren.

Prilog Nove TV iz kojeg je screenshot bavio se upravo studentima zagrebačkog Ekonomskog fakulteta kojima su i dalje problem kvote i školarine za diplomske studije. Prozvana Melita Kovačević je u prilogu rekla da rok 30. rujna nije specifičnost ekonomije, te da ni druge studentske žalbe ne mogu riješiti. 'Neće ih to ništa koštati. Ta druga godina se ne naplaćuje, ali prema sadašnjem zakonu oni gube studentska prava', rekla je Melita Kovačević.

>> Glavobolje zbog bolonje: Nećemo sve stići

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju