Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Što se događa sa strujom u Kutini? U dvije ulice u istom danu obiteljima je jednostavno struja ubila sve kućanske aparate.


Rutinski popravak za njih se pretvorio u noćnu moru. Sada kreće borba za obeštećenje, a kutinska elektra ne obećava brzu isplatu.

Vezani članci Jasmin iz Bjelajce Selo pokraj Pakraca danas je ušlo u - 21. stoljeće: "Petrolejku ćemo odsad paliti samo zbog romantike" Nestala Miluška Hojka Traži ju i HGSS: U Kutini nestala 69-godišnja žena, otišla u trgovinu i nije se vratila

Frižideri Šimulijinih, Belšijevih, Pavlovićevih su pregorjeli. 'Ušli smo mi prvi u kuću bilo je užasno, smrdež paljevine', rekla je Vlatka Šimulija. Instalacije su pregorjele i na televizorima, računalima, bojlerima... 'Najdanput, susjed je počeo vikati 'Joj ljudi što se događa', kod njega vam je bila struja kao da munju gledaš, a kod susjede preko u stanu kao da si sto reflektora upalio', rekla je Vlatka.

Ali nažalolost, nisu samo svjetla gorjela. 'Kad sam prolazila pokraj televizora on je eksplodirao i strašno se zadimilo', rekla je Verica Pavlović. Uz blagoslov Elektrinog radnika dimilo se i u drugoj sobi. 'Došao je majstor, prekontrolirao je utičnicu, rekao je da je napon u redu i ja sam pred njim uključila televizor i on je eksplodirao', ispričala je Verica. Kvar je bio u razvodnom ormaru na stubištu.

'Neka sad u trgovini recimo košta 8 tisuća kuna, a vještak ga procjeni na tisuću kuna ja ću dobiti tisuću kuna', rekla je Vlatka i dodala da misli da za toliko novaca ne može kupiti frižider.
i hoćete li si za tisuću kuna moć kupit frižider? Elektra kaže, vidjet ćemo. 'Vidjet ćemo je li to za popravak pojedini dijelovi ili nisu ili nabavka drugih, vidjet će se. Ako se nešto ne da popravit vidjet će se, slijedi dogovor kod nas, uglavnom, stanari ne smiju biti oštećeni', rekao je Josip Radošević, rukovoditelj Elektre Kutina.