Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Ocjena vodećih analitičara

Stručnjaci o gospodarstvu: 'Iduća će godina biti zahtjevna i izazovna!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iduća godina bit će gospodarski iznimno zahtjevna i izazovna, ocjena je vodećih analitičara koji su sudjelovali na financijskom doručku jedne banke.

Prema ocjeni vodećih analitičara, iduća će godina biti gospodarski iznimno zahtjevna i izazovna. Ipak, kad je riječ o konkretnim gospodarskim pokazateljima poput BDP-a, stručnjaci nemaju ista mišljenja. Tako neki prognoziraju daljnji pad BDP-a iako nešto polaganiji, dok drugi očekuju da će BDP u 2014. imati blagi rast.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV Usporavanje gospodarstva Rastao nam je BDP, ali nije vrijeme za slavlje. Reporter Dnevnika Nove TV analizira: "Jedno je veliko iznenađenje, pred nama bi mogla biti izazovna vremena" Ilustracija Zanimljive brojke Pada li ili raste hrvatsko gospodarstvo? Objavljeni su najnoviji podaci

EK preporučuje da Hrvatska 2016. svede deficit ispod tri posto

'Kada govorimo o kretanju zaposlenosti, tu nažalost moramo reći da će na domaćem tržištu rada i dalje dominirati negativni trendovi i da očekujemo daljnji pad zaposlenosti, dok će se razina nezaposlenosti stabilizirati otprilike oko 20 posto', kazao je glavni ekonomist Splitske banke Zdeslav Šantić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene