Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hajdučko srce

Teni (12), velikoj navijačici Hajduka, na rođendan su banuli svi igrači: "Da jedan tako veliki klub dođe samo da razveseli dijete..."

Tena i mali Hajdukovci (Foto: Maja Kacun) - 7
Tena i mali Hajdukovci (Foto: Maja Kacun) - 7 Maja Kacun
Aktualno Galerija Tena i mali Hajdukovci (Foto: Maja Kacun) - 5 Tena i mali Hajdukovci (Foto: Maja Kacun) - 5 Foto: Maja Kacun Tena i mali Hajdukovci (Foto: Maja Kacun) - 7 Tena i mali Hajdukovci (Foto: Maja Kacun) - 7 Foto: Maja Kacun Tena i mali Hajdukovci (Foto: Maja Kacun) - 6 Tena i mali Hajdukovci (Foto: Maja Kacun) - 6 Foto: Maja Kacun Tena i mali Hajdukovci (Foto: Maja Kacun) - 4 Tena i mali Hajdukovci (Foto: Maja Kacun) - 4 Foto: Maja Kacun +2 Tena i mali Hajdukovci (Foto: Maja Kacun) - 3 Galerija 1/7 >>
Tena iz Nedelišća obožava Hajduk. Na turnir u obližnjem mjestu išla je navijati za mlađe uzraste. Nije ni znala kakvo iznenađenje je tek čeka kod kuće...

"Da jedan tako veliki klub dođe do nečije kuće samo da razveseli dijete. Za to treba imati srce. Hajdučko srce", još uvijek pod dojmom velikog 12. rođendana svoje kćeri Tene govori majka Maja Kacun.

Pročitajte i ovo VAR Uvjerljiv odgovor Mislite li da je suđenje u HNL-u pristrano? Evo kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Sukob navijača - 1 Dinamo Rijeka Umjesto nogometa, ponovno priča o navijačkim incidentima: "To vam je bilo kao ratno stanje, samo gledate kako da se spasite"

U njihovu kuću u Nedelišću povodom Teninog rođendana, 17. kolovoza stigla je cijela ekipa Hajduka. Dečki do 13 godina. Mama Maja ih je dovela do parkinga u ulici, a zatim su nastavili pješke. Tena je ispred svoje kuće stala kao ukopana. U čudu je gledala dečke u crvenoplavim dresovima.

"Sretan ti rođendan", orilo se ispred kuće Kacunovih. Kapetan Duje tad je iskoračio iz gomile i, kapetanski, prvi joj čestitao i zagrlio je. A onda su joj prišli i ostali.

A sve se dogodilo spontano. U brzinskoj realizaciji mami Maji pomogli su tata Kristijan, sestra Lana te obiteljski prijatelji Jurica i Jasmina Marčec te njihov sin Domagoj.

"Bili smo na utakmici u Dunjkovcu gdje su oni igrali međunarodni turnir. Teni je bio rođendan. Htjeli smo je iznenaditi i pitali smo Hajdukovog trenera bi li došli do nas. Čovjek je iste sekunde odgovorio: 'Može, iznenadit ćemo Tenu'. Taj osjećaj... To je da vam srce stane", kaže još uvijek emotivna mama Maja. Brzo su razradili plan. Maja je Tenu odvela doma pod izgovorom da im dolaze gosti. U međuvremenu je završila i utakmica. Maja je krenula autom pred male hajdukovce, smjestila ih je na parking, a onda je nastala euforija.

Bio je to rođendan za pamćenje. Prepun smijeha, suza, ali i igre, navijačkih pjesama. Puhali su zajedno svjećice na torti.

"Igrali su se, večerali su s nama. I igrači i treneri. Pao je mrak kad su odlazili, a pozvali su nas i na utakmicu u Split", uzbuđeno govori Maja. A još dugo svoje dojmove neće sabrati ni sama Tena. 

"Evo, i par dana nakon toga Tena još plače. Grlila nas je poslije, govorila da smo najbolji na svijetu. Svi drugi pokloni pali su u drugi plan. Ovo je uspomena za cijeli život", zaključuje Maja. 

Tena je strastvena navijačica Hajduka, baš kao i cijela obitelj. Neostvarena želja joj je da neku navijačku pjesmu zapjeva na samom Poljudu, sa svojim "bilima". A posebno na velikom derbiju, utakmici s Dinamom.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene