Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne podržavaju Vladu, ali...

Stranka umirovljenika: Građani neće nasjesti na jeftine trikove prosvjednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stranka umirovljenika priopćila je danas, u povodu najavljenih prosvjeda, kako ne podržavaju nikakva okupljanja i pozive na nerede 'raznih naglo osviještenih pojedinaca i skupina koji su očito pod ingerencijom nekih političkih opcija'.

To, kako ističu, ne znači automatizmom i davanje podrške Vladi koja 'doista treba odstupiti ako nije u stanju nositi se sa problemima'.

Pročitajte i ovo Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti" Tomislav Tomašević Počinje 1. lipnja VIDEO Tomašević objavio vijest koja će razveseliti dio Zagrepčana: "To je jedna od ključnih mjera..."

>> Jesu li prosvjedi smetnja za ulazak u EU?

Želimo ukazati da u demokratski uređenim društvima svatko ima pravo birati i izabrati vlast kakvu želi, stoga svaku grupicu ili grupaciju nezadovoljnika koja to želi silom mijenjati treba odmah i svim sredstvima zaustaviti u samom početku dajući im do znanja da se u demokratskim društvima politički problemi rješavaju političkim sredstvima, navodi se u priopćenju.

Uvjereni smo da građani Hrvatske neće nasjesti na njihove jeftine trikove te da će rušitelji demokratskog poretka doživjeti jednodušnu osudu svih demokratskih snaga u Hrvatskoj, poručuju iz Stranke umirovljenika. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene