Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi nude pomoć

Stožer za obranu Vukovara i veterani na raspolaganju u obrani od poplave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog katastrofalne poplave koja je zadesila Posavinu, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara (SOHV), Udruga veterana 5. gardijske brigade, Udruga veterana specijalne jedinice policije „Krpelj“ iz Vinkovaca i UDVDR Vinkovaca su se stavili na raspolaganje Stožeru za obranu od poplava Vukovarsko- srijemske županije, priopćeno je iz SOHV-a.

"Pozivamo sve članove udruga proisteklih iz Domovinskog rata, kao i sve druge branitelje i stanovnike Vukovarsko-srijemske županije da se pripreme te se u slučaju javnog poziva za pomoć odazovu i organizirano pridruže pomoći poplavljenim područjima sukladno uputama koje će biti dane. U slučaju potrebe pozivi s uputama će ići putem lokalnih medija, portala i facebook stranica SOHV-a i braniteljskih udruga", ističe se u priopćenju Stožera za obranu hrvatskog Vukovara.

Pročitajte i ovo Poplave u Rusiji i Kazahstanu Stotine domova poplavljeno Oglasile se sirene: Rekordne poplave u Rusiji i Kazahstanu, evakuirano više od 100.000 ljudi Slika nije dostupna Kod Račinovaca, nedaleko Županje EVAKUACIJA U SLAVONIJI: Probijen nasip na Savi, 1.300 građana smješteno na sigurno

Također pozivaju sve stanovnike gradova i sela Vukovarsko-srijemske županije s prostora kojima ne prijeti opasnost od poplava da u svoje domove prime stanovnike stradalih područja.

Svi koji žele udomiti stradalnike poplava neka se jave Društvu Crvenog križa Vukovarsko-srijemske županije i Gradskom društvu Crvenog križa Vinkovci na tel. 032/ 332523 ili na adresu Trg bana Josipa Šokčevića 1 u Vinkovcima, navodi se u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene