Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isplate se i poslodavcima

Što studenti rade da zarade za džeparac?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S onim što studenti zarade ljeti ne može se kupiti stan, ali svaki novac je dobrodošao. Studenti kemije, fizike, filozofije, ljeti tako postaju animatori, hostese, konobari, perači stakala.

Zainteresiranih za rad uvijek ima, dok je poslova nešto manje u odnosu na protekle godine. Zarada - od 1.000 do 3.000 tisuće kuna na mjesec, ali za džeparac, kažu studenti, i više nego dovoljno.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

>> Znate li na što su u mladosti trošili novac?

Student servisi svih sveučilišta i ljeti rade punom parom. U Hrvatskoj ima 200 tisuća studenata, onima koji žele raditi nude se različiti poslovi. Od hostesiranja, konobarenja, pranja stakla na automobilima.

Poslodavci i u zagrebačkom studentskom centru traže jeftinu radnu snagu. Ugovori koje studenti u njemu dobiju, poslodavcima omogućuje niža davanja. Studenti ne zarađuju mnogo, ali ipak su zadovoljni.

Osim džeparca, studenti imaju priliku steći radno iskustvo, bolje cijeniti novac koji troše, ali i izgraditi veću odgovornost prema obvezama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene